Tanáraink

Kovács Anna

 
 
Kovács Anna vagyok. Angolul nevelő szakvizsgázott óvodapedagógus, Montessori pedagógus, andragógus és közoktatási vezető végezettségeim mellett a Helen Doron módszer összes tanfolyamát elvégeztem.
 
Büszke vagyok a munkánkra, mert látom az eredményességét a nyelvelsajátításnak az alapelveink mentén.
Az évek során (2016 óta) már minden korosztályt tanítottam, bár nem titkoltan továbbra is kedvenceim az óvodáskorú csoportok. 😊
 
Szeretem a kihívásokat; minden új kurzus izgalommal tölt el, minden új gyermek egy kibontandó meglepetés. Nem ijeszt meg az sem, ha a bontogatás hónapokig tart. 😊
Fontos, hogy minden csoporthoz, minden gyermekhez a hozzá legmegfelelőbb tanítási stílust találjam meg, hogy a lehető legcélravezetőbb módon tudjunk együtt dolgozni saját nyelvismeretének fejlődésén. A koruknak megfelelő játékos, mozgásos feladatokkal magukba szívják a nyelvet és kialakul bennük a nyelv iránti szeretet. Véleményem szerint ez a legfontosabb!
 
Azt gondolom, hogy szeretnek és tisztelnek a diákjaim, mert én is nyitottan és őszintén elfogadóan állok hozzájuk kivétel nélkül minden pillanatban. Noha minden gyermek tudja, hogy Anna néni szigorú, határozott és következetes… és vicces és egy kicsit bolondos is.

Fazekas Tímea

Fazekas Tímea

Fazekas Tímeának hívnak. 2014-ben végeztem az ELTE-TÓK óvodapedagógia szakán, 2016-ban Montessori pedagógus képzést is teljesítettem. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem.
 
Nagy öröm számomra, hogy gyerekekkel foglalkozhatok, rengeteg örömöt és mosolyt kapok tőlük, és mindezt csak tetézi, hogy megismertethetem őket az angol nyelvvel. Fontosnak tartom a korai kétnyelvű nevelést, hiszen mennyivel könnyebb és jobb, már kis korban, játékos módon, rengeteg játék, mozgás és zene által megtanulni egy idegen nyelvet és magukba szívni annak rejtelmeit.
2018 óta vagyok a csepeli Helen Doron nyelviskola csapatának tagja. Az elmúlt években óvodás korosztállyal, kisiskolásokkal és tinédzserekkel is foglalkoztam.

 

Balázs Lucia

Balázs Lucia vagyok, Pécsett születtem 1994-ben. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem meg az angol és orosz nyelvtanári mesterdiplomámat.
 
Miután megismerkedtem a Helen Doron módszerrel, azonnal megláttam benne a potenciált, ami az élményközpontú tanulásból ered. Nagyon megfogott az, hogy ez a módszer merőben más, mint amivel a közoktatásban találkozni lehet, mert sokkal személyre szabottabb, tanulóközpontú valamint játék alapú. A módszer természetéből adódóan a Helen Doronban töltött idő mindig jó hangulatban telik, leginkább ezért, és a gyerekekkel kialakított jó viszony miatt szeretek itt dolgozni.
 
Hobbijaim közé tartozik a kertészkedés, futás, kézműveskedés. Nagy állatbarát vagyok, két cicám is van, akiket nagyon szeretek.