Tanáraink

Kovács Anna

Kovács Anna vagyok. 2014-ben végeztem az ELTE óvodapedagógia szakán angol-magyar kétnyelvű foglalkozások vezetésére felkészítő szakirányon. 5 évig dolgoztam kétnyelvű óvodákban angolul nevelő pedagógus munkakörben. Montessori pedagógus vizsgát 2017-ben szereztem. Az
óvodapedagógia mai napig szívügyem. 

A Helen Doron csapathoz 2016-ban csatlakoztam. Az évek alatt sok gyermeket ismerhettem meg és segíthettem hozzá az egyik legnagyobb ajándékhoz, a korai nyelvelsajátításhoz. A nyelviskola közegében közvetlen, baráti kapcsolatot tudunk kialakítani a gyermekekkel és a tinikkel. Vannak, akik már 2016 óta hozzám járnak és ütemesen haladunk céljaink felé. A koruknak megfelelő játékos, mozgásos feladatokkal magukba szívják a nyelvet és kialakul bennük a nyelv iránti szeretet.
Véleményem szerint ez a legfontosabb!

Fazekas Tímea

2014-ben végeztem az ELTE-TÓK óvodapedagógia szakán, 2016-ban Montessori pedagógus képzést is teljesítettem. Diploma szerzésem óta a csepeli Montessori Mária Kétnyelvű Óvoda és Bölcsődében dolgozom, mint angolul nevelő óvodapedagógus.

Nagy öröm számomra, hogy gyerekekkel foglalkozhatok, rengeteg örömöt és mosolyt kapok tőlük, és mindezt csak tetézi, hogy megismertethetem őket az angol nyelvvel. Fontosnak tartom a korai kétnyelvű nevelést, hiszen mennyivel könnyebb és jobb, már kis korban, játékos módon, rengeteg játék, mozgás és zene által megtanulni egy idegen nyelvet és magukba szívni annak rejtelmeit.

2018 óta vagyok a csepeli Helen Doron nyelviskola csapatának tagja. Az elmúlt években óvodás korosztállyal, kisiskolásokkal és tinédzserekkel is foglalkoztam.

Bognár Adrienn

Bognár Adriennek hívnak, 1988-ban születtem Győrben. Tanulmányaimat a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán végeztem, mint angol szakos tanító. Öt évig dolgoztam tanító néniként egy budapesti általános iskolában, ahol alsó tagozatosokat vezettem be az angol nyelv rejtelmeibe, majd váltottam. Mindig is az volt az álmom, hogy gyerekeket taníthassak angolra, így nagyon örülök, hogy a csepeli Helen Doron team tagja lehetek :)! Szabadidőm nagy részét a sport köti le, imádok futni, edzőterembe járni.