Tanaraink

 

Kovács Anna

Kovács Anna vagyok. 2014-ben végeztem az ELTE óvodapedagógia szakán angol-magyar kétnyelvű foglalkozások vezetésére felkészítő szakirányon. Jelenleg a csepeli Montessori Mária Kétnyelvű Óvoda és Bölcsődében vagyok angolul nevelő montessori óvodapedagógus.

A Helen Doron csapat tagjaként is sok gyermeket ismerhetek meg és segíthetem hozzá az egyik legnagyobb ajándékhoz, a korai nyelv elsajátításához. A koruknak megfelelő játékos, mozgásos feladatokkal magukba szívják a nyelvet és kialakul bennük a nyelv iránti szeretetet. Véleményem szerint ez a legfontosabb! 🙂

Kukovecz Viktória

Biztos vagyok benne, hogy gyerekként imádtam volna, ha lett volna lehetőségem hasonló keretek között megismerkedni az angol nyelvvel, mint ahogy a Helen Doron módszer ismerteti meg a gyerekeket. Ennek ellenére az angol nyelv és annak szeretete egészen gyerekkoromig nyúlik vissza, mert ha máshogy nem is, de a zenében, – ami általában nálunk mindig szólt otthon – és a rajzfilmekben az életem része volt. Ezek az évek meghatározónak bizonyultak.

Bár iskolai keretek között csak a gimnázium angol nyelvi előkészítő osztályában kezdtem el tanulni, és annak idején még nem körvonalazódott bennem, hogy milyenformán, de egyre biztosabb voltam benne, hogy én ezzel a nyelvvel szeretnék a későbbiekben foglalkozni. 2016-ban szereztem meg a diplomám az ELTE óvodapedagógia szakán, ahol a specializációm az angol nyelvi foglalkozások vezetése volt. Jelenleg második éve töltöm a délelőttjeimet egy óvodáscsoportnyi gyerek társaságában, és tartok nekik játékos angol foglalkozásokat.

A célom az, hogy átadjam a gyerekeknek az angol nyelv szeretetét. Örömmel tölt el, és engem is motivál az ő sikerük és lelkesedésük; ha látom, hogy jókedvvel és érdeklődéssel a szemükben ülnek le a foglalkozásra, és amikor napról napra megnyilvánul, hogy mennyit nőtt a tudásuk.

 

Kokas Gábor

“Sziasztok!

Kokas Gábor vagyok. 2014 szeptemberében vetettem bele magam a Helen Doron English rejtelmeibe. 🙂 Célom, hogy a hozzám járó gyerekek számára minden egyes foglalkozás élményt nyújtson. Óráimon a mozgás is nagy szerepet kap, aktívan töltjük a 45, vagy a 60 percet. Hiszek benne, hogy a tanulás csak akkor lehet teljesen eredményes, ha örömmel párosul. Módszerünk révén hamar kialakul a pozitív viszony az angol nyelv elsajátításához, így nekünk pedagógusoknak is könnyebb dolgunk van.”

 

Bognár Adrienn

Bognár Adriennek hívnak, 1988-ban születtem Győrben. Tanulmányaimat a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán végeztem, mint angol szakos tanító. Öt évig dolgoztam tanító néniként egy budapesti általános iskolában, ahol alsó tagozatosokat vezettem be az angol nyelv rejtelmeibe, majd váltottam. Mindig is az volt az álmom, hogy gyerekeket taníthassak angolra, így nagyon örülök, hogy a csepeli Helen Doron team tagja lehetek :)! Szabadidőm nagy részét a sport köti le, imádok futni, edzőterembe járni.